Pruiken

Het assortiment


Een pruik moet bij u passen en u moet zich er goed bij voelen, dat is het uitgangspunt. Of u een modern of traditioneel kapsel wilt, een oplossing is er altijd. U kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment.

Snel een afspraak


Als u het besluit hebt genomen om over te gaan naar een pruik of haarwerk is het van belang dat u snel geholpen wordt.
Na uw eerste contact maak ik binnen vijf dagen vrijblijvend en gratis een afspraak met u. Tijdens die eerste afspraak kunt u al een keuze maken uit een uitgebreid aanbod aan haarwerken en pruiken. Kiest u een pruik uit de confectie-lijn dan kunt u deze binnen twee dagen komen passen. Hebt u een juiste keuze gemaakt? Dan kunt u de pruik direct aanschaffen.
Kiest u voor een maatwerkpruik, dan is de levertijd ongeveer 12 weken.

Voor mij is het belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met uw keuze en dat u kunt vertrouwen op volledige privacy tijdens uw afspraak.

Kosteloos reserveren


Soms is het fijn dat u voordat uw het eigen haar verliest, een pruik kunt uitzoeken. U kunt dan een pruik of haarwerk kosteloos reserveren voor maximaal 6 weken. Stel dat u daarna uw haar behoudt dan wordt de reservering ongedaan gemaakt.

Materiaal


De meest gangbare pruiken zijn gemaakt van echt haar of synthetisch haar. Pruiken van synthetisch haar blijven altijd goed in model ook na het wassen. Pruiken van echt haar vragen meer onderhoud en behandeling na het wassen.
U kunt bij de aankoop van een pruik tevens verzorgingsproducten aanschaffen om uw pruik te onderhouden.