Reviews

Schrijf een review

Uw naam:

Uw review:


Geschreven door Ans Acda
18-10-2018

Met enige schroom stap ik binnen in de kapsalon van Thea. Niet wetende wat er mij te wachten staat. Na passen van enkele pruiken, toch die twijfel n.l. de tondeuse. Thea maakt er geen punt van. Mijn reactie had ze al lang begrepen. Bel maar, als je zover bent! Paar dagen later, komt de tondeuse tevoorschijn. Tranen blinken in mijn ogen. Phoe heftig! Wie had dat kunnen denken. De confrontatie met kanker is daar. Voorzichtig zet Thea de pruik op mijn hoofd. Langzaam komt mijn zelfzekerheid weer terug. Het is wel even wennen, met deze metamorfose. Thea bedankt, ik ben weer blij! Met alle positieve reacties, is dat een compliment naar jou!


Geschreven door Doran van de Ven
11-4-2017

Nog steeds zeer blij met mijn haarwerk van Thea. Het mooiste compliment kreeg ik van iemand die zei: "wat heeft u mooi haar, mooie kleur en zo glanzend!".


Geschreven door Hennie
7-3-2016

Thea, bedankt door je goede advies. Ondanks alles ben ik heel blij met mijn haarstuk, staat erg leuk. En krijg ik veel positieve reacties.


Geschreven door Nelly van Asten
24-6-2014

Beste Thea, Na het vreselijke bericht dat ik borstkanker heb was er één lichtpuntje en dat was jij. Op zeer deskundige en discrete wijze adviseerde jij mij een pruik. Drie weken na mijn eerste chemo was het zover, de eigen rest-haren eraf en de pruik op. Iedereen zei; Nelly, zo laten en niets meer aan doen! Zelfs de artsen en verpleegkundigen dachten dat ik nog mijn eigen haren had en vroegen "mag ik even voelen?". Dat is een groot compliment, niet alleen voor mij maar vooral voor jou Thea. De door jou geadviseerde pruik geeft mij veel zekerheid en dat is erg belangrijk. Thea bedankt en veel succes. Nelly van Asten uit Leende